| Kasutaja Spunk | |
|
+13sirios simonake mimimi ingrid169 bluedragon24 ketsuppi Piziassu Liblikatolm merkaar Triibu14 L3na Krissukass rrrragne 17 posters |
|
Autor | Teade |
---|
mimimi
Postituste arv : 223 Join date : 21/08/2012
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Esm Veeb 03, 2014 11:12 am | |
| Kindel, et see tädi käib siin silma peal hoidmas. Peale minu viimast postitust kraaksus ka mu kuulutuse all. Ilmselge tähelepanuvajadus. Kui märki endast maha jätnud pole, kas siis tõesti on päev ebaõnnestunud? Tõenäoliselt ravimatu :D Pöördun sinu poole Liivi London, kirjutaksin siia lugupeetud, aga kui seda lugupidamist ei ole, siis ka pöördumine pigem halvamaiguline. Tee teene nii endale kui teistele - anna oma arvuti spunk.ee-s ära, usu, on inimesi, kes seda paremini kasutada oskavad! Ja jookse nüüd ruttu televisiooni kaebama - halb kuulsus on ju ka kuulsus :D | |
|
| |
sirios
Postituste arv : 14 Join date : 17/07/2012 Age : 45 Asukoht : Harjumaa, Jõelähtme vald
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Esm Veeb 03, 2014 11:42 am | |
| Minu meelest on natuke murettekitav, et see tädi on oma kasutajanimeks portaali nime registreerinud. Kui ta mõne uuema kasutaja kuulutuse all haukuma ja paukuma hakkab, võib see ju arvata, et portaali haldaja temaga ebaviisakalt käitub ning nii võib ta mõnegi ehk spunk.ee-st eemale peletada. :S | |
|
| |
marjata
Postituste arv : 11 Join date : 12/12/2013 Asukoht : Haapsalu
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Esm Veeb 03, 2014 12:39 pm | |
| - sirios kirjutas:
- Minu meelest on natuke murettekitav, et see tädi on oma kasutajanimeks portaali nime registreerinud. Kui ta mõne uuema kasutaja kuulutuse all haukuma ja paukuma hakkab, võib see ju arvata, et portaali haldaja temaga ebaviisakalt käitub ning nii võib ta mõnegi ehk spunk.ee-st eemale peletada. :S
Täpselt nii oli mul alguses ka :) Kui kirjutas valgete susside kohta!! Ehmatas ikka päris ära küll mõtlesin veel et selle spungi haldaja kirjutas et kaup ei sobi :( | |
|
| |
TIIB1
Postituste arv : 66 Join date : 02/04/2013 Age : 36
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Laup Veeb 08, 2014 6:43 pm | |
| - marjata kirjutas:
- sirios kirjutas:
- Minu meelest on natuke murettekitav, et see tädi on oma kasutajanimeks portaali nime registreerinud. Kui ta mõne uuema kasutaja kuulutuse all haukuma ja paukuma hakkab, võib see ju arvata, et portaali haldaja temaga ebaviisakalt käitub ning nii võib ta mõnegi ehk spunk.ee-st eemale peletada. :S
Täpselt nii oli mul alguses ka :) Kui kirjutas valgete susside kohta!! Ehmatas ikka päris ära küll mõtlesin veel et selle spungi haldaja kirjutas et kaup ei sobi :( algul arvasin mina ka nii...aga hiljem sain aru kui siin foorumis käisin.. | |
|
| |
simonake
Postituste arv : 5 Join date : 27/05/2013
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Püh Veeb 09, 2014 4:23 pm | |
| Ei saa see kasutaja spunk (Liivi London) ikka ümber ega üle, vaja ikka haukuda kellegi kallal ja halvasti ütelda [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
ingrid169 Spunkija
Postituste arv : 151 Join date : 15/07/2012 Age : 36 Asukoht : Misso
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Püh Veeb 09, 2014 5:23 pm | |
| - simonake kirjutas:
- Ei saa see kasutaja spunk (Liivi London) ikka ümber ega üle, vaja ikka haukuda kellegi kallal ja halvasti ütelda
[You must be registered and logged in to see this link.] See spunk, peaks tõesõna veidi koolitustele minema Nendele koolitustele kus õpetatakse, kuidas suhelda ja olla viisakas. Sest sellel väidetaval daamil, ei ole kõik korras, nagu pubekas, suur tähelepanu vajadus. Püha müristus, me teame et kasutaja spunk käib siin luuramas, siis kasutaja spunk peaks endale mehe leidma, kes teda iga öiselt rahuldaks, äkki siis lõpetaks ära selle koera kombel haukumise | |
|
| |
TIIB1
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Püh Veeb 09, 2014 6:43 pm | |
| | |
|
| |
TIIB1
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Püh Veeb 09, 2014 6:44 pm | |
| | |
|
| |
merkaar
Postituste arv : 38 Join date : 03/03/2013 Age : 68 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Püh Veeb 09, 2014 7:12 pm | |
| Täna ka vaatasin, et mitme kuulutuse alla jälle iroonilisi märkuseid teinud. Kui siis ka oma arvamuse seal kuulutuse all avaldasin, siis minu äraantava asja kohta oli lisanud, et vii see kuskile vanadekodusse. No tõepoolest mingu psühhiaatri vastuvõtule. Ja nüüd ei olnud enam sama meiliaadress, mulle oli nähtav selline. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
merkaar
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Püh Veeb 09, 2014 7:25 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Lisasin siia veel mõned kuulutused ta kommentaaridega | |
|
| |
merkaar
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Püh Veeb 09, 2014 7:30 pm | |
| Nägin ta meiliaadressi sellisel kujul [You must be registered and logged in to see this link.], ei ole enam Liivi London | |
|
| |
simonake
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Püh Veeb 09, 2014 8:30 pm | |
| Ta segab nüüd jälgi, tegelikkuses ta ikka Liivi London | |
|
| |
simonake
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Püh Veeb 09, 2014 8:32 pm | |
| - TIIB1 kirjutas:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
imelik inimene see spunk.. Viska kont ette, siis ei urise...irw | |
|
| |
merkaar
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Püh Veeb 09, 2014 8:35 pm | |
| Googeldasin ja päris huvitav asi tuli välja, Genis näitab, et tal õde Valli. Kasutab nüüd õe meiliaadressi, kes Riigiarhiivis arhivaarina VALLI KÜTT töötab. Peaks sinna Arhiivi need temapoolsed sõnavõtud saatma, saadaks seal ka teada mis inimesega tegu ja kui ee Liivi London kasutab õe meili, siis see juba kuritegu. Või õde sama "haige" inimene | |
|
| |
mimimi
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Püh Veeb 09, 2014 8:59 pm | |
| Need lingid siin on peagi kasutud. Teen koopiad tema "imelistest" sõnavõttudest.
riinamariina annab ära - Noorendav ja siluv seerum (näole) NB! - ilusti kirjeldus ja hoiatus juures olukorrast. 2014-02-09 18:02:28 spunk küsis küsimuse. tähtaeg möödas 10/2012 . . . PAKUD AEGUNUD KAUPA . . . JA ET NOORENDAB KA . . . VÕID MINULT SAADA KEHTIVUSEGA 10/1982 :)
paabu1 annab ära - Wok pann - ikka viisaka kirjeldusega koos 2014-02-09 13:57:38 spunk küsis küsimuse. ainult bomžidel ei ole,aga muidu : IHANA HYVÄÄÄ PANNIA . . . HA–HA–HAAA . . . !!!!!
Omaniku vastus: Naer on terviseks :D Bomžidel, muide, võib olla palju paremaid köögiriistu ja isegi sööki laual, kui meie mõnedel peredel, kahjuks. Meie pere ei ole just suures viletsuses, aga see pann oli siiani kasutusel ja teenis hästi. Nüüd sain parema ja seepärast pakkusin siin... Ja veel – IHAN HYVÄÄ PANNU TULI MINULLE SUOMESTA KIRPPARILTTA ja samoin uunivoukkaa. Kah kellegi vanad ja kasutamisjälgedega, aga suurepärased abivahendid, kuna mul neid endal ei olnud.
2014-02-09 18:19:53 spunk küsis küsimuse. äkki viiksid kohe–milleks siin aega raisata,ja pappi tuleb . . . :( lihtsalt hea soe soovitus :)
marit24 soovib - Masaažilaud - viisakas ja selge tekst juures
2014-02-09 18:12:41 spunk küsis küsimuse. sorry – klient sinna peale panna – mismoodi “PANNA” klienti ???
Omaniku vastus: Kas mul on kirjutatud et panna klienti??? iga üks ikka mõtleb oma rikutud tasemel...tundub et seda jagub mõnel ikka kuhjaga..uskumatu
simonake soovib - Avaga näomask
2014-02-01 19:24:14 spunk pakub kaupa ongi täiesti olemas . . . kas lähed panka röövima . . . :(
2014-02-01 21:09:54 TIIB küsis küsimuse. keegi võiks selle spunki juba ära kustutada siin ...koguaeg midagi tal kobiseda...
| |
|
| |
mimimi
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Püh Veeb 09, 2014 9:06 pm | |
| Tegelikult on asi tema poolt ikka väga üle piiride läinud!
Kle Liivi London, kas saad oma päeva kordaläinuks lugeda kui oled ülbitseda saanud? Tõeline hiline puberteet või tõesti ülikarm keskeakriis või ehk vibraatoril patareid tühjad... On ehk kellelgi ära anda täis patareidega vibraatorit Liivile või uusi patakaid? Ükski mees teda kahjuks ei taha, aga pinged tahavad maandamist.
| |
|
| |
ketsuppi
Postituste arv : 24 Join date : 16/07/2012
| Pealkiri: oeh Püh Veeb 09, 2014 9:56 pm | |
| ma ka enam ei jaksa sellega, peaks vist praeguseks olema plokkis-lootus jääb, et varsti tuleb see pangalingi/id põhine kasutajakonto. | |
|
| |
merkaar
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Esm Veeb 10, 2014 8:33 am | |
| Eile unustasin oma kuulutuse lisada, kus SPUNK ka jälle sõna võttis. [You must be registered and logged in to see this link.]Ja siis leidsin veel ühe kuulutuse [You must be registered and logged in to see this link.]Tema postitused peaksid küll moderaatorid kustutama. Ei tahaks ka rohkem tema nimegi kuulda. | |
|
| |
linnalähedaltmaalt
Postituste arv : 10 Join date : 12/07/2013
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Esm Veeb 10, 2014 9:31 am | |
| - merkaar kirjutas:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
olgu, tegelikult tõele au andes, siis see oli päris humoorikas :) päris ausalt öelda, siis mul hakkas film käima, kuidas keegi 30 aastat vanu kärakaid sööb :D | |
|
| |
Kassipealik
Postituste arv : 3 Join date : 27/01/2014 Age : 54 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Kolm Veeb 12, 2014 8:09 pm | |
| Sattusin alles nüüd seda teemat korralikumalt lugema. Kasutaja spunk on Liivi London? No imestada pole siis enam millegi üle. Täiesti tõsiselt.
Olen olnud seotud paljude heategevusprojektidega ja reaalselt kokku puutunud. Rahul ei olegi ta mitte millegiga. Üldse. Kõik tuleb talle ette ja taha ära teha ja asjal ei tohi olla mitte ainsatki viga. Tema probleemides on süüdi kõik teised ja kõik peavadki talle hüved kandikul kätte tooma, kuna nad on tema elu selliseks teinud, et tal midagi ei ole! Viimast ta ise väidab. tal on kõike vaja ja tal ei ole mittemidagi. Tuntud ka kui oma kontole raha küsija. Raske variant ja kurb on see, et blokkida vist selles süsteemis teda ei saa?
No kui ta siin lugemas käib, eks ma siis varsti oma ülespandud asjade all "kuule" temast :D | |
|
| |
Piziassu
Postituste arv : 165 Join date : 17/07/2012
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Nelj Veeb 13, 2014 10:13 pm | |
| Hea uudis rahvas. Spunk kasutaja on blokeeritud! ^^ | |
|
| |
marjata
Postituste arv : 11 Join date : 12/12/2013 Asukoht : Haapsalu
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Nelj Veeb 13, 2014 10:52 pm | |
| - Piziassu kirjutas:
- Hea uudis rahvas. Spunk kasutaja on blokeeritud! ^^
Väga hea uudis :) Aga äkki teeb see inimene uue kasutaja ja hakkab taas lolli iba suust ajama :( | |
|
| |
simonake
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Reede Veeb 14, 2014 5:36 pm | |
| No kellele ma peaks kätt suruma ja lilli kinkima sõbrapäeva puhul....icic | |
|
| |
mimimi
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Reede Veeb 14, 2014 9:35 pm | |
| - simonake kirjutas:
- No kellele ma peaks kätt suruma ja lilli kinkima sõbrapäeva puhul....icic
Sama mõte! ...aga arvata on, et teeb uue nimega uue konto... | |
|
| |
ketsuppi
Postituste arv : 24 Join date : 16/07/2012
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk Laup Veeb 15, 2014 8:36 am | |
| vaatame, kuid minu teada on kogu tema ip-aadress blokkis, siis peaks ju mujalt käima ja tegema. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kasutaja Spunk | |
| |
|
| |
| Kasutaja Spunk | |
|