Tere!
Tõesti tunnen ka ennast andja suhtes natuke alatult. Tundusid nii ilusad jalanõud, kuid kahjuks jäid mulle väikseks, olenevalt jalanõust, läheb 40-42.Viimasel ajal üritasin Spungis palju asju ära anda, just enne postikulu hinnatõusu, nii väsitav oli kasutajate järgi oodata, kes lubasid ja lubasid ja mina uskusin ja ootasin. See on ka ainus oksjon, mis tasuta saadult müüki pandud kuna hetkel väsisin Spungis andmast ootamast, osta-s käib asi üldjoontes natuke mugavamalt (kuigi ka harva jõuan ja viitsin sellega telgeleda). Ei küsi asju kindlasti edasi müügi eesmärgil, vaid enda tarbeks, esialgu lahmisin soove rohkem,seetõttu ka suurem soovitud asjade number, kuid enam ei soovi asju koju kuhjata ja kaalutlen asja vajalikkust. Kindlasti annan ka edasi enda asju Spungis ära, kuid töötades ja 1,2 aastase lapse kõrvalt veel sellega tegeleda on vahel ikka jube väsitav ja eriti aeganõudev. Alati tahan anda ära anda puhtaks pestud, triigitud ja korralikke asju, ning see võtab oma aja.
Lalala girl mina olen ka Teis natuke pettunud,, pakkusite soovi peale telefoni, kustutasite kuulutuse (hirm vist punase pöidla ees) ja ei vaevunud mulle teada andmagi , et ma ei saa seda, alles mitmenda minu kirja peale, aga see selleks.
Saan aru igati hukkamõistu eest, kindlasti ei olnud eesmärk suurt kasu teenida. Aitäh meeldivatele Spunkijatele!