Spunkijad
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtPealeht  Latest imagesLatest images  RegistreeriRegistreeri  Logi sisseLogi sisse  

Kasutaja jevvuska

Go down 
2 posters
AutorTeade
Tommyboy

Postituste arv : 51

Kasutaja jevvuska Empty
PostitaminePealkiri: Kasutaja jevvuska   Kasutaja jevvuska EmptyNelj Aug 16, 2012 7:09 pm

Antud kasutajalt olen mina saanud ninapidi veetud. Teatas, et olen asjade omanik, kuid hiljem temaga kontakti ei saanudki, asjadest ilma. Minu kirjadele ta ei vastanud.
Tagasi üles Go down
http://www.spunk.ee/kasutaja.php?username=Tommyboy
LalalaGirl

Postituste arv : 13

Kasutaja jevvuska Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kasutaja jevvuska   Kasutaja jevvuska EmptyTeis Veeb 05, 2013 1:37 pm

Tommyboy kirjutas:
Antud kasutajalt olen mina saanud ninapidi veetud. Teatas, et olen asjade omanik, kuid hiljem temaga kontakti ei saanudki, asjadest ilma. Minu kirjadele ta ei vastanud.

Täpselt samamoodi on minul negatiivne kogemus ka teie endaga! Soovisite saksa keele õppematerjale, otsisin spetsiaalselt kappidest välja niipalju kui leidsin, kirjutasin leiust meilile ja kuidas kätte saate, andsin aadressi ja numbri, ootasin mitu päeva ja kedagi ei tule, isegi mitte ei vasta, miks ei saa tulla. Pada sõimab katelt!
Tagasi üles Go down
Tommyboy

Kasutaja jevvuska Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kasutaja jevvuska   Kasutaja jevvuska EmptyTeis Veeb 05, 2013 9:47 pm

Vastasin teie kirjale, et teie õppematerjal ei sobi mulle ning mulle pakuti just mida soovisin. Mulle oli vaja saksa keele õpikut algajaile aga mitte suvalist kooliõpikut. Arusaamatu, kas te ei saanudki mu kirja?
Tagasi üles Go down
LalalaGirl

Kasutaja jevvuska Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kasutaja jevvuska   Kasutaja jevvuska EmptyTeis Veeb 05, 2013 9:51 pm

Tommyboy kirjutas:
Vastasin teie kirjale, et teie õppematerjal ei sobi mulle ning mulle pakuti just mida soovisin. Mulle oli vaja saksa keele õpikut algajaile aga mitte suvalist kooliõpikut. Arusaamatu, kas te ei saanudki mu kirja?

Vot ei ole mina teilt sellist kirja ka kätte saanud ning kui mõned päevad hiljem meililt aru pärisin, ei vastatud ka sellele teatele. Arusaamatu tõesti, aga minu must nimekiri sai jälle ühe inimese võrra täiendust.

NB! Mu pakutavad õpikud olidki algajatele, üks lausa lastele.
Tagasi üles Go down
Tommyboy

Kasutaja jevvuska Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kasutaja jevvuska   Kasutaja jevvuska EmptyTeis Veeb 05, 2013 9:57 pm

Ei ole rohkem teilt kirju saanud ja ütlen veelkord soovisin raamatut pealkirjaga-saksa keele õpik algajaile ja mitte suvaline saksa keele õpik algajatele ja veel vähem lastele. Mina teatasin teile loobumisest kui sain teada, et pakute põrsast kotis. Aga kui vaja ikka oma isiklikku musta nimekirja rahulduseks pikendada, siis palun väga.
Tagasi üles Go down
LalalaGirl

Kasutaja jevvuska Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kasutaja jevvuska   Kasutaja jevvuska EmptyTeis Veeb 05, 2013 10:06 pm

Tommyboy kirjutas:
Ei ole rohkem teilt kirju saanud ja ütlen veelkord soovisin raamatut pealkirjaga-saksa keele õpik algajaile ja mitte suvaline saksa keele õpik algajatele ja veel vähem lastele. Mina teatasin teile loobumisest kui sain teada, et pakute põrsast kotis. Aga kui vaja ikka oma isiklikku musta nimekirja rahulduseks pikendada, siis palun väga.

Huvitav, et peale teie "väidetavalt saadetud" kirjade pole ükski teine siiani kaduma läinud. Olete üpris tänamatu inimene. Teinekord kui õpikuid soovite, siis pange infosse ka konkreetne soov, et vajalik on just see üks ja kindel õpik (nüüd, kui kirjavahetust loen, ei tulnud teilt ka ühtegi täpsustavat küsimust, milliste õpikutega on tegemist, kust mina pidin siis teadma?). Mina mäletan ainult, et soovisite saksa keele õpikut algajale ja enda arust ka pakkusin (vaevalt, et keskmine eesti laps oleks saksa keeles edasijõudnute rühmas,või mis?), aga tundub et saan nüüd pragada ka selle eest, et julgesin midagi pakkuda. Kena-kena.
Tagasi üles Go down
Tommyboy

Kasutaja jevvuska Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kasutaja jevvuska   Kasutaja jevvuska EmptyTeis Veeb 05, 2013 10:11 pm

Mida te valetate ja laimate! Küsisin mis õpikutega tegu. Ja kuulutuses oligi konkreetne pilt konkreetsest õpikust, kuna teie seda ei pakkunud, siis küsisin mida pakute.
Olete ehtne skandalist! Minge elage end mujal välja!
Tagasi üles Go down
LalalaGirl

Kasutaja jevvuska Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kasutaja jevvuska   Kasutaja jevvuska EmptyKolm Veeb 06, 2013 8:09 am

Tommyboy kirjutas:
Mida te valetate ja laimate! Küsisin mis õpikutega tegu. Ja kuulutuses oligi konkreetne pilt konkreetsest õpikust, kuna teie seda ei pakkunud, siis küsisin mida pakute.
Olete ehtne skandalist! Minge elage end mujal välja!

Nii kurb, et kirjavahetust alles ei ole, tõestamaks, et mu faktidel on tõepõhi all, seega veelkord vabandan, et julgesin midagi pakkuda, teinekord seda enam ei tee!
Tagasi üles Go down
Tommyboy

Kasutaja jevvuska Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kasutaja jevvuska   Kasutaja jevvuska EmptyKolm Veeb 06, 2013 12:14 pm

Värskendus kirjast teile!
Kellelt: Tommy <tommyboy111@hot.ee> Lisa kontaktidesse Blokeeri saatja
Kellele: kerlirebane@hot.ee
Teema: RE: RE: keeleõpikud
Aeg: 22.11.2012 12:55
Manus(ed):
part.1001 (0.5 KB) Lisa failidesse,
Tere, homme õhtupoole ehk saaksin venna saata järgi. Aga mis õpiku nimi ja autor?
T.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

Kasutaja jevvuska Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kasutaja jevvuska   Kasutaja jevvuska Empty

Tagasi üles Go down

Kasutaja jevvuska
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-