Spunkijad
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtPealeht  Latest imagesLatest images  RegistreeriRegistreeri  Logi sisseLogi sisse  

Müük ja andmine samaaegselt

Go down 
4 posters
AutorTeade
Administraator
Administraator
Administraator

Postituste arv : 88

Müük ja andmine samaaegselt Empty
PostitaminePealkiri: Müük ja andmine samaaegselt   Müük ja andmine samaaegselt EmptyTeis Aug 21, 2012 7:25 am

Tahan kirjutada minu jaoks tõsisest dilemmast.
Nimelt ei saa ma aru sellest, kuidas mõnedel kasutajatel on samad esemed üheaegselt nii äraandmises kui osta.ee-s müügil.
Probleem seisneb siis selles, et tihtipeale küsib keegi asja spunk.ee-s endale ning siis teeb keegi teine osta.ee-s samale esemele pakkumise. Osta.ee reeglite järgi peab müüja müüma, kui pakkumine on tehtud, mis tähendab seda, et kasutaja kustutab seepeale kuulutuse spunk.ee-st ära. Aga kas see on siiski ilus ja viisakas selle inimese suhtes, kes eset spunk.ee-s endale palus? Ja kui sellist olukorda juhtub pidevalt, siis kõrvalt vaadates, pean tunnistama, ei saa ma sellest absoluutselt aru ja mis siin salata - ei kiida heaks.
Ma mõtlen - kui müüd, siis müü. Kui annad, siis anna. Aga ära tee ühe ja sama esemega seda üheaegselt.
Või kuidas teised arvavad?
Tagasi üles Go down
eestiturist

eestiturist

Postituste arv : 140

PostitaminePealkiri: Re: Müük ja andmine samaaegselt   Müük ja andmine samaaegselt EmptyEsm Jan 21, 2013 10:09 am

Nägin ka just enne Spunkis üht kuulutust, mille pilt on tuttav
[You must be registered and logged in to see this link.]

See sama laud on ka Soovis müügil

Soovis nägin seda juba nädal-paar tagasi, kui vennad sirvisid neid kuulutusi, sest tahavad omale ka klaasist diivanilauda osta.

Kas siis võib oodata, et kui Soovis see ära ostetakse, kaob see kuulutus siit jäljetult ?
Tagasi üles Go down
http://www.spunk.ee/kasutaja.php?username=eestiturist
sissyk

sissyk

Postituste arv : 41

PostitaminePealkiri: Re: Müük ja andmine samaaegselt   Müük ja andmine samaaegselt EmptyEsm Jan 21, 2013 11:01 am

Antud laua puhul on ju näha, et soovis oli see juba varem. Ilmselt pole ostuhuvilisi olnud ja nüüd panigi laua Spunki üles. Ju siis unustas soovist kustutada.

Ma pigem imestaks siis, kui oleks soovi tekkinud see hiljem, kui Spunki. Siis oleks aru saada, et nägi siiski, et huvi on ja pani ikkagi müüki.
Tagasi üles Go down
http://www.spunk.ee/kasutaja.php?username=sissyk
eestiturist

eestiturist

PostitaminePealkiri: Re: Müük ja andmine samaaegselt   Müük ja andmine samaaegselt EmptyEsm Jan 21, 2013 1:55 pm

Ma seda ülespanemise kuupäeva ei osanudki sealt Soovist vaadata, vaatasin lihtsalt, et Spunkis juba üle kuu aja pakkumisel ja samaaegselt ka seal Soovis ikka veel.

Võibolla tõesti on unustanud, proovisin Spunki kuulutuse alla mainida, et tal Soovis müügikuulutus, aga ei õnnestu...kirjutan ja kirjutan, aga näha ei jää...ju siis ei tohi selliseid asju kirjutada, linki äkki ei tohi niimoodi jagada vms.
Tagasi üles Go down
mimimi

mimimi

Postituste arv : 223

PostitaminePealkiri: Re: Müük ja andmine samaaegselt   Müük ja andmine samaaegselt EmptyEsm Jan 21, 2013 6:07 pm

eestiturist kirjutas:
Ma seda ülespanemise kuupäeva ei osanudki sealt Soovist vaadata, vaatasin lihtsalt, et Spunkis juba üle kuu aja pakkumisel ja samaaegselt ka seal Soovis ikka veel.

Võibolla tõesti on unustanud, proovisin Spunki kuulutuse alla mainida, et tal Soovis müügikuulutus, aga ei õnnestu...kirjutan ja kirjutan, aga näha ei jää...ju siis ei tohi selliseid asju kirjutada, linki äkki ei tohi niimoodi jagada vms.

mul õnnestus see lingiga kirjutamine sinna, näis, kauaks jääb
Tagasi üles Go down
http://www.spunk.ee/kasutaja.php?username=mimimi
eestiturist

eestiturist

PostitaminePealkiri: Re: Müük ja andmine samaaegselt   Müük ja andmine samaaegselt EmptyEsm Jan 21, 2013 6:17 pm

Oh jah, ma olen omadega otsapidi veebruarikuus vist juba :D Vaatasin, et tal see kuulutus Spunkis üle kuu aja,aga tegelikult ainult mõned päevad ainult...

Ju ongi lihtsalt unustanud Soovist maha võtta...või ongi mitu tal neid, kes seda teab...
Tagasi üles Go down
mimimi

mimimi

Postituste arv : 223

PostitaminePealkiri: Re: Müük ja andmine samaaegselt   Müük ja andmine samaaegselt EmptyEsm Jan 21, 2013 9:57 pm

eestiturist kirjutas:
Oh jah, ma olen omadega otsapidi veebruarikuus vist juba :D Vaatasin, et tal see kuulutus Spunkis üle kuu aja,aga tegelikult ainult mõned päevad ainult...

Ju ongi lihtsalt unustanud Soovist maha võtta...või ongi mitu tal neid, kes seda teab...

Vaevalt, et unustatud, vastasel juhul oleks ta mõnele soovijale selle juba tasuta ära andnud, aga loodab siiski raha selle eest saada ja seepärast ei anna veel, vaatamata soovijate hulgale, tasuta ära.
PS! vahel ongi nii, et kus tonti näed, siis seal see ka päriselt olemas :D
Tagasi üles Go down
http://www.spunk.ee/kasutaja.php?username=mimimi
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Müük ja andmine samaaegselt   Müük ja andmine samaaegselt Empty

Tagasi üles Go down

Müük ja andmine samaaegselt
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» Tasuta andmine= nüüdsest vahetamine?
» Spungist saadud asjade müük.
» Osta.ee ja spunk.ee. Asjade müük