Mina teadsin ka aastaid, et ikka peab olema nimi ja mobiilinumber peal, aga paar kuud tagasi kohe helistasin smartposti infotelefonil ja uurisin maad, just seoses pakkide saatmisega spungis. Ning selgus, et kui saadad paki läbi sellise koha saadud uksekoodi abil, siis peale ei pea põhimõtteliselt mitte midagi kirjutama. Selline pakk on seotud selle koodiga siis, nemad ise panevad sihkse triipkoodiga kleepsu peale, sellel kohe saaja telefon ka peal: kogu info on süsteemis olemas ja põhineb kasutajate andmetel, mille nad on spunk.ee-s kirja pannud.
Mina kirjutan küll peale: uksekoodi :) Siis hea lihtne automaadi juures askeldada, ei pea otsima kuskilt seda numbrit enam.
Jah, ma vaatan ka ja imestan, et ammu kätte saadud pakid on spunk.ee lehel "ootel", et pakk teele pandaks.. See on, ma arvan, itimeeste ja võib-olla kokkuhoiu viga. Sest kui ma näiteks ostan osta.ee-st ja saan paki smartpostiga, siis on kättesaamine automaatselt kinnitatud ka osta.ee keskonnas samal hetkel, kui mina kuskil kaubanduskeskuses ukse avan ;)