|
| Saamata jäänud kaup, palun abi. | |
|
+4Cybaramoor roheline mimimi liivikas 8 posters | Autor | Teade |
---|
liivikas
Postituste arv : 4 Join date : 28/08/2013
| Pealkiri: Saamata jäänud kaup, palun abi. Kolm Aug 28, 2013 10:28 am | |
| Tere Spunkijatele. Ma ei oska ennast niisuguses olukorras eriti hästi väljendada, aga püüan: olen hetkel olukorras, kus minuni ei ole jõudnud Spungist pakutud kaupa. Tegemist on ühe kena tuunikaga. Minu Spungi kontolt on see kuulutus nüüdseks millegi pärast haihtunud (kustutatud), nagu mind poleks uueks omanikuks üldse kinnitatudki?! Andja kasutajanime ma enam ei mäleta, seda ei saa ka nüüd enam vaadata. Tean ainult tema pärisnime Agnes Ilves, elukoht Laekvere, oli vist Lääne-Virumaa ning mul on temaga vahetatud 4 kirja. Paki pidi postitama Post24-ga, postikulu tasusin 3.10eur. Palun siinsete lugejate nõuandeid kuidas edasi toimida. Ma ei soovi kellelegi halba ega tule mõttessegi niisama tühja laimata, aga kui minu korduvatele järelepärimiskirjadele enam vastust ei tule ning ka postkontorist on juba küsitud ning mida pole, on pakk, siis teeb see ikka murelikuks küll. Kirjavahetus toimus meil ajavahemikus 20-22. august. Kas ehk keegi on selle tütarlapsega kunagi tehinguid teinud või tunneb keegi teda? Saaks mingisugustki infot. Tänan | |
| | | mimimi
Postituste arv : 223 Join date : 21/08/2012
| Pealkiri: Re: Saamata jäänud kaup, palun abi. Kolm Aug 28, 2013 10:53 am | |
| No kui enam vastuskirja ei tule, siis ike üks pahalane jälle olemas ja teil tuleb oma raha korstnasse kirjutada... Kole küll, et isegi 3 euri on mõnele petmist väärt summa! | |
| | | roheline
Postituste arv : 76 Join date : 19/07/2012
| Pealkiri: Re: Saamata jäänud kaup, palun abi. Kolm Aug 28, 2013 1:43 pm | |
| Fb on sellel inimesel konto täiesti olemas. Kui oled kasutaja, saada talle sõnum, et paned fotoga koos Spungi petturite nimekirja. Kui see sinu jaoks liiga karm, siis maini, et teed politseile avalduse. Muidugi võib selle peale väita, et pakk on kaduma läinud:( Post24 tavaliselt EI lähe kaduma!
Ps. Njah, olin vist liiga kuri...
Viimati muutis seda roheline (Kolm Aug 28, 2013 4:48 pm). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | Cybaramoor
Postituste arv : 26 Join date : 18/07/2012 Asukoht : Võrumaa
| Pealkiri: Re: Saamata jäänud kaup, palun abi. Kolm Aug 28, 2013 1:54 pm | |
| Tema kasutajanimi on kaspar2, mul on temaga ka hetkel tehing pooleli. Tal tundub olevat komme oma antavate asjade kuulutusi kustutada (3 rohelist pöialt on talle pandud, aga neid kuulutusi ise enam ei näe). Minult ta raha ette pole (veel) küsinud. Ma soovitan veelkord proovida meili teel suhelda, enne kui patuseks tembeldada. | |
| | | liivikas
| Pealkiri: Re: Saamata jäänud kaup, palun abi. Kolm Aug 28, 2013 2:11 pm | |
| Tänud vastajatele. Siinne kirjutamine lohutab vähemalt natuke. Ei soovi mina kedagi niisama patuseks tembeldada, veel vähem alusetult laimata. Isegi sellest foorumist siin, sain alles täna hommikul ühelt teiselt Spungi kasutajalt teada. Asi ei olegi niivõrd selles, et pean kaupa kaua ootama vaid selles, et inimene ei vasta üldse enam mailidele ning mina olen täiesti teadmatuses.
| |
| | | siidiuss
Postituste arv : 16 Join date : 18/07/2013
| Pealkiri: Re: Saamata jäänud kaup, palun abi. Kolm Aug 28, 2013 11:37 pm | |
| Mina sain temalt ka mõned asjad ja asjaajamine oli väga pikk-nii, et soovitan kannatust varuda-ehk pole kõik veel kadunud:) Meie hakkasime asju ajama 15.juuli ja paki sain kätte kuskil juuli lõpus/augusti alguses. | |
| | | siidiuss
Postituste arv : 16 Join date : 18/07/2013
| Pealkiri: Re: Saamata jäänud kaup, palun abi. Kolm Aug 28, 2013 11:48 pm | |
| Kas tegu M pakiga-3.10€ ? Mina ei olnud nõus raha üle kandma, sest asi oli veninud ja hakkas kahtlane tunduma-mõtlesin loobuda, aga saime kaubale, et ta saadab SmartPosti lunapakiga. Paki suuruseks valis ta M-kuna soovisin neid asju, siis leppisin sellega. Kui paki kätte sain nägin küll, et oleks vabalt mahtunud ka S pakki ja ruumi oleks ülegi jäänud-selle üle ma kisa ei tõstnud... Ja pakk saadeti lahtisena-st. asjad olid lahtises kilekotis-minu õnneks olid kõik alles:) Temagi soovis mingi aeg minult asju ja kuna ma olen ikkagi inimene, siis saatsin asjad M pakis... | |
| | | liivikas
| Pealkiri: Re: Saamata jäänud kaup, palun abi. Nelj Aug 29, 2013 6:50 am | |
| Ei, tegemist on tavalise S-suuruses Post24 pakiga, lihtsalt saatmine postkontorisse, see on kallim. Aga sain eile üllatuseks ka temalt kirja, et tehing viibib kuna pidavat lapsega haiglas olema. No loodame parimat. | |
| | | sixxx
Postituste arv : 85 Join date : 24/01/2013
| Pealkiri: Re: Saamata jäänud kaup, palun abi. Nelj Aug 29, 2013 3:03 pm | |
| See haiglasolek on vist küll kõigi petturite vabandus number üks, aga et üldse vastas ehk siis ühendust võttis, on vist siiski hea märk :). | |
| | | bluedragon24
Postituste arv : 97 Join date : 31/05/2013 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Saamata jäänud kaup, palun abi. Nelj Aug 29, 2013 8:47 pm | |
| Miks peaks haiglasolemine olema köigi petturite teema?Kas sul selgeltnägijavöimed et nii täpselt tead kus antud inimene parasjagu on?Mul on ka laps vahel haige ja möni paki saatmine on veninud oodatust pikemaks.Ei tasu köiki ühte potti lüüa sellepärast.Kui ühendust vöttis,see ju hea märk. Mul on olnud soovijaid kes peale kinnitust kaovad kui vits vette ja peale mitmendat kirja ei vasta,siis olen lihtsalt asja edasi andnud.Pole probleemi:)) | |
| | | sixxx
| Pealkiri: Re: Saamata jäänud kaup, palun abi. Nelj Aug 29, 2013 9:06 pm | |
| Said vist valesti aru - ma ei öelnud mitte seda, et kõik haiglasolijad on petturid, vaid et petturitel on see tõesti üks kõige levinum vabandus, et kui välja tuleb, et tegelt pole pakki postitatudki, siis tuleb kohe jutt, et oldi haiglas. Ei räägi seda lihtsalt peast, vaid ka mujal, nt Buduaari foorumis petturite teemades jne, kus kunagi kolanud olen, on neist vabandustest räägitud, ja tõesti, see on suht levinud jutt! Muidugi ma ei väida seda, et päriselt mitte kunagi keegi haiglas ei ole, eks ikka ollakse, lihtsalt seda kasutatakse kahjuks ka lihtsa vabandusena, mida kuigi lihtsalt kontrollida ju ei saa. | |
| | | bluedragon24
Postituste arv : 97 Join date : 31/05/2013 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Saamata jäänud kaup, palun abi. Reede Aug 30, 2013 11:05 am | |
| Ok,vabandust,sain jh mönest asjast veidi valesti aru.Ma küll Buduaaris ja sellistes kohtades ei kola kuid olen kuulnud küll,et köige tavalisem vabandus on et ollakse haiglas jne.Eks paistab kas inimesel on siis ka niipalju ausust,et pakk saata vöi on lihtsalt tegemist järjekordse petturiga.Järgmine kord lihtsalt vältida sellist inimest. | |
| | | liivikas
| Pealkiri: Re: Saamata jäänud kaup, palun abi. Teis Sept 10, 2013 11:56 am | |
| Annan, siis siia foorumi külastajatele ka teada, et täna 10.09 saabus minu kaua oodatud kaup! Ootasin pakki täpselt 20 päeva. Olen terve eelmise nädala kirjadega pommitanud seda nn. andjat, et kuidas nüüd seis on, kas on postitatud või mitte. Vastuseid olen saanud seinast-seina, näiteks: juba ammu postitatud või postitatud nädal tagasi (kuigi aadressi andsin alles sellest 5 päeva hiljem), Post24 pakki ei ole võimalik postitada. jne, ühesõnaga totaalset iba. Olen helistanud erinevatesse postkontoritesse ning otsinud pakki, uurinud ja puurinud. Temal ei olnud üldse meeleski, et olen temale ülekande juba augusti keskpaigas teinud ning koguaeg ootan. Mulle jääb sellest tehingust ikka väga halb maik suhu. Milleks on vaja Spungis pakkuda ning lahket andjat mängida kui tegelikult sul selleks tõsist soovi või aega ei ole? Lõpetuseks tahan lihtsalt hoiatada teisi toredaid Spunkijaid kasutaja kaspar2 eest. Kui temalt midagi saada, siis kõige õigem on võimalusel kas ise järele minna või, siis tasuda pakki kätte saades. Siis ei kaota te vähemalt midagi ning teie osad närvid jäävad alles. Muidugi võite nüüd öelda, et mis sa loll oma 3.-euri pärast nii palju vaeva üldse nägid, aga vot põhimõtte pärast. Uskusin, et Spunk on tõesti aus ja tore koht. Ongi, aga väikeste nüanssidega (usalda, aga kontrolli). Olge mõnusad !!!
. | |
| | | sixxx
| Pealkiri: Re: Saamata jäänud kaup, palun abi. Teis Sept 10, 2013 6:42 pm | |
| Noh, lõpuks läks siis vähemalt ikka hästi, et said kätte :). | |
| | | Liblikatolm
Postituste arv : 68 Join date : 09/05/2013
| Pealkiri: Re: Saamata jäänud kaup, palun abi. Kolm Sept 11, 2013 12:15 pm | |
| Post24-ga olid augusti lõpul ja septembri alguses probleemid - neil oli pakiautomaatide uuendamine käsil. | |
| | | Cybaramoor
Postituste arv : 26 Join date : 18/07/2012 Asukoht : Võrumaa
| Pealkiri: Re: Saamata jäänud kaup, palun abi. Nelj Sept 12, 2013 5:54 pm | |
| Mina võiksin siia jällegi panna sellele kasutajale (kaspar2) omalt poolt rohelise pöidla. Spunk.ee lehel ma seda enam teha ei saa, sest kuulutus kustutati ilmselt kohe peale asja postitamist. Jah, postitamisega läks küll veidi aega, sest ilmselt tõepoolest oli laps haige või haiglas, aga raha ette ei küsitud ja lõpuks sai ka raske ja suuremõõduline pakk, lapsevanker, posti pandud. Minu poolt lähevad tänud kõigile neile, kes ikka veel viitsivad postitamisega vaeva näha (arvestades kaasnevat riski, et pakki ei osteta välja või jääb postikulu saamata). | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Saamata jäänud kaup, palun abi. | |
| |
| | | | Saamata jäänud kaup, palun abi. | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |