Spunkijad
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtPealeht  Latest imagesLatest images  RegistreeriRegistreeri  Logi sisseLogi sisse  

Palun rõivaid vanuritele

Go down 
+4
Pallike
mimimi
sixxx
Administraator
8 posters
AutorTeade
Administraator
Administraator
Administraator

Postituste arv : 88

Palun rõivaid vanuritele Empty
PostitaminePealkiri: Palun rõivaid vanuritele   Palun rõivaid vanuritele EmptyTeis Mai 28, 2013 1:54 pm

Tere!
Panin kuulutuse ülesse ka soovide alla spunk.ee-s, aga kirjutan ka siia, kui tohib.
Töötan haiglas, kus on palju vanureid, kes vajaksid haiglasoleku ajaks hädasti rõiva-abi. Väga oleks oodatud nii meeste kui naiste t-särgid, polod, hädasti oleks vaja dressipükse (või muidu sportlikumaid või kodusemaid pükse, naistele võib pakkuda ka retuuside-moodi pükse, võivad vabalt olla pikad pidzaamapüksid, tähtis, et püksid on haiglas kandmiseks mugavad ja pehmemast materialist, soovitavalt ülevalt kummiga). Ka on vanemad inimesed üsna külmakartlikud, kuid kahjuks on momendil meil suur nappus erinevatest dressipluusidest või kampsunitest, fliisidest (sellised esemed võiksid olla soovitavalt eest avatavad). Oodatud on erinevad, põhimõtteliselt kõik suurused. Kui Sul on kapis Sulle mittevajalikke nimetatud esemeid, või siis tead kedagi, kes on hädas murega, et ei tea, kuhu endale üleliigset toimetada, siis anna sellest mulle palun teada.
Võib-olla tunned kedagi, kes tegeleb kasutatud rõivaste hulgi-kokkuostu ja - müügiga, sel juhul ehk saab edastada infot, et edasimüügiks mittekõlbulikke (ent muidu kordatehtavaid ja kantavaid) rõivaid võiks soovi korral annetada inimestele, kes neid väga vajaksid. Esemed ei pea olema üliheas korras, aga võiksid olla vähemalt parandatavad - selle töö saan enese kanda võtta. Kahjuks töötan praktiliselt miinimumpalga eest, seega väga suuri postikulusid tasuda ei jaksa, ent Tallinna piires saaksin ise asjadele järele tulla.
Oleksin väga tänulik, kui aitaksite aidata!
Info levitamine oleks väga-väga teretulnud!
Tänan!
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Palun rõivaid vanuritele   Palun rõivaid vanuritele EmptyTeis Mai 28, 2013 4:31 pm

Tere
Palju edu ja jaksu administraatorole edasiseks:)Mis suuruses riideid vaja oleks.Mulle töid tuttavad suuremas suuruses riideid,kampsuneid,pluusesid,pükse ja ka suuremas suuruses siis oleks soov neist lahti saada.Vaatasin riided üle,on korralikud ja kandmiskölblikud.Hea kui keegi tuleks ise järgi,riideid ca 1-2 kotitäit.Kui on huvi siis vöib mulle ka kirjutada siia postkasti.
Tagasi üles Go down
sixxx

Postituste arv : 85

PostitaminePealkiri: Re: Palun rõivaid vanuritele   Palun rõivaid vanuritele EmptyTeis Mai 28, 2013 4:39 pm

Jätan kuulutuse meelde. Hetkel oleks anda heal juhul üks-kaks t-särki ja paar kampsunit, neile vist üksikult järele tulla mõtet pole, aga kui oma teise koju, Tartusse, minna saan, siis ehk saan üht-teist tuua. Kirjeldusele sobivaid asju peaks mul seal olema hulgaliselt, pigem on asi transpordis, et Tallinnasse raske tuua suurt kogust bussi või rongiga, sest on alati ka oma asju, mida tuua. Aga hoian meeles ja üritan midagi tuua.

Kuulutus kehtib ilmselt mitu kuud? Pigem vist saan rohkem suve poole neid asju sorteerima minna.
Tagasi üles Go down
http://www.spunk.ee/kasutaja.php?username=sixu
Administraator
Administraator
Administraator

PostitaminePealkiri: Re: Palun rõivaid vanuritele   Palun rõivaid vanuritele EmptyTeis Mai 28, 2013 7:15 pm

Merilin kirjutas:
Tere
Palju edu ja jaksu administraatorole edasiseks:)Mis suuruses riideid vaja oleks.Mulle töid tuttavad suuremas suuruses riideid,kampsuneid,pluusesid,pükse ja ka suuremas suuruses siis oleks soov neist lahti saada.Vaatasin riided üle,on korralikud ja kandmiskölblikud.Hea kui keegi tuleks ise järgi,riideid ca 1-2 kotitäit.Kui on huvi siis vöib mulle ka kirjutada siia postkasti.

Tere! Suured suurused on samuti teretulnud, ka vanemate inimeste seas on üsna suuri mehi-naisi. Saadan kirja. Tänan!

sixxx kirjutas:
Jätan kuulutuse meelde. Hetkel oleks anda heal juhul üks-kaks t-särki ja paar kampsunit, neile vist üksikult järele tulla mõtet pole, aga kui oma teise koju, Tartusse, minna saan, siis ehk saan üht-teist tuua. Kirjeldusele sobivaid asju peaks mul seal olema hulgaliselt, pigem on asi transpordis, et Tallinnasse raske tuua suurt kogust bussi või rongiga, sest on alati ka oma asju, mida tuua. Aga hoian meeles ja üritan midagi tuua.

Kuulutus kehtib ilmselt mitu kuud? Pigem vist saan rohkem suve poole neid asju sorteerima minna.

Tere! Kuulutus kehtib tõesti pikemalt. Tänan märkamast ja meelde jätmast!
Tagasi üles Go down
mimimi

mimimi

Postituste arv : 223

PostitaminePealkiri: Re: Palun rõivaid vanuritele   Palun rõivaid vanuritele EmptyKolm Mai 29, 2013 7:30 am

Tere,
minul on nn kaltsukakaupa, kuid asun Lääne-Virus Kadrina külje all. Ise ma neid Tallinna toimetada ei saa, kuid kui leiate transpordi, siis annan rõõmuga ära. Samas võimalus kohapeal ka ise sobivad asjad välja valida ja ülejäänu saan mujal realiseerida või ära visata.
Tagasi üles Go down
http://www.spunk.ee/kasutaja.php?username=mimimi
Pallike

Postituste arv : 47

PostitaminePealkiri: Re: Palun rõivaid vanuritele   Palun rõivaid vanuritele EmptyKolm Mai 29, 2013 8:37 am

Nii tore, et sellele teemale sattusin! Usun, et saan abiks olla :)
Tegelen kaltsuvaipade kudumisega ja mul on kogunenud materjali, mis on tegelikult ju veel kantav. Sorteerin asjad läbi ja võtan teiega ühendust. Mittesobivad riided võtan heameelega tagasi, et need prügisse ei satuks ja leiaksid endale uue elu :D
Jõudu!
Tagasi üles Go down
http://www.spunk.ee/kasutaja.php?username=Pallike
triibik

Postituste arv : 16

PostitaminePealkiri: Re: Palun rõivaid vanuritele   Palun rõivaid vanuritele EmptyEsm Juun 17, 2013 10:23 am

Tere!

Olete väga suure südamega inimene, et niimoodi ise otsite vanainimestele riideid ja need siis vanuriteni toimetate. Palun vaadake minu profiili alt, äkki leiate mõned sobivad/vajalikud asjad. Punased naistepüksid on just sellise kummivärvliga.

Soovin Teile kõike paremat!
Tagasi üles Go down
http://www.spunk.ee/kasutaja.php?username=triibik
bluedragon24

bluedragon24

Postituste arv : 97

PostitaminePealkiri: Re: Palun rõivaid vanuritele   Palun rõivaid vanuritele EmptyEsm Juun 17, 2013 12:48 pm

Töesti,oleks nii hea südamega inimesi vaid rohkem,oleks maailm parem koht:)Ma loodan et minu pakutud riided sobisid.Leidsin veel möned pluusid aga mötlesin et kui sAan rohkem riideid juurde saaksin veel anda,praegu paari särgi pärast poleks mötet joosta ju..
Tagasi üles Go down
mimimi

mimimi

Postituste arv : 223

PostitaminePealkiri: Re: Palun rõivaid vanuritele   Palun rõivaid vanuritele EmptyEsm Juun 17, 2013 10:43 pm

mimimi kirjutas:
Tere,
minul on nn kaltsukakaupa, kuid asun Lääne-Virus Kadrina külje all. Ise ma neid Tallinna toimetada ei saa, kuid kui leiate transpordi, siis annan rõõmuga ära. Samas võimalus kohapeal ka ise sobivad asjad välja valida ja ülejäänu saan mujal realiseerida või ära visata.

Hmm, ei mingit vastust mulle isegi... PS! ma ei müüd neid, annan tasuta!
kuid nii palju soovin ikka teada, kas on võimalik järgi tulla või ei?
Tagasi üles Go down
http://www.spunk.ee/kasutaja.php?username=mimimi
Administraator
Administraator
Administraator

PostitaminePealkiri: Re: Palun rõivaid vanuritele   Palun rõivaid vanuritele EmptyTeis Juun 18, 2013 9:01 am

mimimi kirjutas:
mimimi kirjutas:
Tere,

Hmm, ei mingit vastust mulle isegi... PS! ma ei müüd neid, annan tasuta!
kuid nii palju soovin ikka teada, kas on võimalik järgi tulla või ei?

Tere!
Vabandan, et ei ole vastanud.
Mul tõesti ei ole kahjuks võimalik sõita Lääne-Virusse. Transport mul puudub, bussisõidule kulub raha ja ka aega, mida momendil napib - meie haiglas on kollektiivpuhkuste aeg (osakonnad sulguvad kuude kaupa), mis tähendab, et töölolijad teevad ära ka puhkajate töö - see omakorda tähendab tihedamat töögraafikut, kus pidevalt on vaja tööl olla lausa ülepäeva, sealjuures kestab üks töölolek 24 tundi. Koormus on momendil väga suur, nii et reisi ette võtta lihtsalt ei saa ega jaksa. Lisaks sõidukulud, palk aga on meditsiinitöötajatel üsna olematu, nagu on teada kõigile - see kuulub rohkem sellise töö hulka, mida tehakse n.ö. missioonitundest ;)
Aga väga tänan Teid lahkesti abi pakkumast!
Tagasi üles Go down
Cybaramoor

Cybaramoor

Postituste arv : 26

PostitaminePealkiri: Re: Palun rõivaid vanuritele   Palun rõivaid vanuritele EmptyTeis Juun 18, 2013 9:49 am

Veidi selle teemaga seotud, aga ma olen mõelnud, et miks ei paluta (eriti) transpordi abi spungis. Sellise soovi võiks ju üles panna, kindlasti on kasutajaid, kes sõidavad oma autoga tihti mingil marsruudil ja võiks mõnikord võtta peale mõne suurema asja, mille pakkimine ja postitamine muidu kulukaks osutuks.
Tagasi üles Go down
http://www.spunk.ee/kasutaja.php?username=Cybaramoor
bluedragon24

bluedragon24

Postituste arv : 97

PostitaminePealkiri: Re: Palun rõivaid vanuritele   Palun rõivaid vanuritele EmptyTeis Juun 18, 2013 12:01 pm

Väga hea ettepanek:)
Tagasi üles Go down
MLipik

Postituste arv : 1

PostitaminePealkiri: Re: Palun rõivaid vanuritele   Palun rõivaid vanuritele EmptyPüh Aug 24, 2014 10:46 am

Mul on ära anda üsna palju t-särke, paluks soovijal ühendust võtta.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Palun rõivaid vanuritele   Palun rõivaid vanuritele Empty

Tagasi üles Go down

Palun rõivaid vanuritele
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» Saamata jäänud kaup, palun abi.