Spunkijad
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtPealeht  Latest imagesLatest images  RegistreeriRegistreeri  Logi sisseLogi sisse  

Kurbus hinges..

Go down 
3 posters
AutorTeade
bluedragon24

bluedragon24

Postituste arv : 97

Kurbus hinges.. Empty
PostitaminePealkiri: Kurbus hinges..   Kurbus hinges.. EmptyPüh Okt 13, 2013 3:53 pm

Tere
Tean et vöibolla tundub imelik aga ei osanud seda kuskile paigutada.Asi selline,et saime teada et perre tulemas väike perelisa,rööm oli muidugi otsatud,varusime vaikselt beebiasju ja köik oli nagu viimasepeal.Pisike kasvas hästi ja arst kinnitas ka et köik korras.2 nädalat hiljem läksin uuesti arstile ja uudis mis mulle öeldi tabas nagu välk selgest taevast-pisike oli surnud.Ja juba terve 1,5 nädalat.Kuna jöudsin arstile suht hilja siis oli nädalaid 15pluss 5,surnuks kuulutati 16pluss2 nädalast.See teeb siis 4 päeva hiljem kui teda esimest korda nägin.Ma ei suutnud uskuda,mis mind oli just tabanud.Kuu alguses olin haiglas ja üldse tundsin end nagu ´löputus öudusunenäos.Lisaks hingevalule oleks jätnud ka oma elu opilauale.No nagu seda öudust vähe oleks olnud,kirjutati mulle kanged tabletid mis kaotavad takistavad rinnapiima tkkimist.Ravimi infolehte lugedes jäi silma muudkui hoiatused körvalnähtude eest,et vöivad ajada iiveldama,tekitada järsku vreröhulangust jne..Jube küll,aga paar päeva oli väga halb olla nendest rohtudest.
Loo mötteks ei ole halada ega kurta,lihtsalt ei taha et möni pakisaaja saaks valesti aru,et äkki ei saagi soovitud asja.Ei ole kunagi plaaninud kedagi tüssata,lihtsalt väga raske on.
Andsin ühele sunkijale suuremas koguses riideid,aga kogemata unustasin möne asja lisamata,kuigi ise arvasin et panin kindlalt kotti,aga punaste näppude loopimise asemel oleks vöinud kirjutada mailile et sellised asjad puudu on ja oleks saatnud talle kohe ülejäänud ka viisakalt järgi.Ei taha olla ebaviisakas ega vinguv.
Tagasi üles Go down
Liblikatolm

Postituste arv : 68

Kurbus hinges.. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kurbus hinges..   Kurbus hinges.. EmptyEsm Okt 14, 2013 11:07 am

Pai sulle! Tean, mida tunned - mul juhtus selline kurb lugu 35.rasedusnädalal. Kutsun sind liituma murelapsed.org - seal saab nendel kurbadel teemadel vestelda ja rääkida oma pisikestest, kes siia ilma kahjuks elusana ei sündinud. Ja ebaõiglaselt pandud punase pöidla võtab mode maha (palun seda isiklikult, ja tänan teda südamest).
Tagasi üles Go down
http://www.spunk.ee/kasutaja.php?username=Liblikatolm
bluedragon24

bluedragon24

Kurbus hinges.. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kurbus hinges..   Kurbus hinges.. EmptyEsm Okt 14, 2013 11:49 am

Aitäh.Ma just otsisingi sellist kohta kus saaks rääkida sel teemal.Üritasin rääkida ka raseduskriisinöustajatega ja natukene aitas ka aga küsimustele millele tahaks vastuseid,nad vastata ei oska.Aitäh veelkord.
Tagasi üles Go down
TIIB1

TIIB1

Postituste arv : 66

Kurbus hinges.. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kurbus hinges..   Kurbus hinges.. EmptyKolm Jan 08, 2014 5:54 pm

bluedragon24 kirjutas:
Aitäh.Ma just otsisingi sellist kohta kus saaks rääkida sel teemal.Üritasin rääkida ka raseduskriisinöustajatega ja natukene aitas ka aga küsimustele millele tahaks vastuseid,nad vastata ei oska.Aitäh veelkord.

väga kurb...seda tunnet tean minagi..kuigi kodus nüüd 2a saav laps aga see 2 jaanuar 4aastat tagasi ...ei lähe mul meelest..läksin haiglasse ja lapsega oli kõik ok aga kõhus valud ja veritses..aga arstid saatsid koju..ütlesid ,et kõik ok....pidin koju minema ja jõudin 5 minutit kodus olla siis oligi kõik...metsikud valud olid ja kiirabi tuli jälle järgi...ja oligi kõik..Ma ei oskagi sulle midagi soovitada...Kuna minagi pole veel lõplikult üle saanud...See normaalne ,et unustad jne...mina olin täielikult sombi siis..see punane käsi on küll üleliiast...Kõike kaunist sulle...
Tagasi üles Go down
bluedragon24

bluedragon24

Kurbus hinges.. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kurbus hinges..   Kurbus hinges.. EmptyPüh Jan 19, 2014 12:15 pm

Siiani tuleb kurb hinge kui sellele mõtlen,aga üritan olla tugev.Kahjuks täpselt 2 kuud hiljem kukkusin ja murdsin jala,nii et pidin olema terve kuu kipsis ja nüüd teen küll väikest taastusravi,kuid vahel annab ikka tunda.
Selle kuu algusest me pidime kolima,sest maja kus elasime,müüdi maha( väga pikk ja keeruline teema)ja meie kolisime korterisse.Nüüd siis peame hakkama praktiliselt nullist,sest korter on korralik,kuid puuduvad möned mööbliesemed,vaibad,möned seinapildid,kardinad korralikud jne.Kuid eks ma vähehaaval üritan soetada,kuid muidugi on suur abi Spunki annetajatest.
Vaatamata raskustele,töusen üles ja lähen edasi.:)
Tagasi üles Go down
Sponsored content

Kurbus hinges.. Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kurbus hinges..   Kurbus hinges.. Empty

Tagasi üles Go down

Kurbus hinges..
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1