Spunkijad
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtPealeht  Latest imagesLatest images  RegistreeriRegistreeri  Logi sisseLogi sisse  

LalalaGirl

Go down 
5 posters
AutorTeade
sipelgaplixs
Spunkija
sipelgaplixs

Postituste arv : 65

LalalaGirl Empty
PostitaminePealkiri: LalalaGirl   LalalaGirl EmptyTeis Märts 26, 2013 4:12 pm

Minul juhtus selle neiukesega selline teema
Panin kuulutuse, et vajan soolalampi ta vastas, et olemas ja saadab mulle. Soovis 3,50 kannet, aga kuna mulle tundus asi liiga odav mõtlesin , et kanna 4,50. Nüüdseks on vaikus, pole gerli rebast , pole lampi, pole raha. Õnneks raha saab uue , lambi saan ehk ka, aga teate kui halb tunne on??? Inimene lõikab kasu pakkudes teisele abi???
Tagasi üles Go down
http://www.spunk.ee/kasutaja.php?username=sipelgaplixs
Tommyboy

Postituste arv : 51

LalalaGirl Empty
PostitaminePealkiri: Re: LalalaGirl   LalalaGirl EmptyTeis Märts 26, 2013 6:16 pm

Aga neiukese kodune aadress on ju siin laiale seltskonnale tuttav. Minge külla!
Tagasi üles Go down
http://www.spunk.ee/kasutaja.php?username=Tommyboy
sipelgaplixs
Spunkija
sipelgaplixs

LalalaGirl Empty
PostitaminePealkiri: Re: LalalaGirl   LalalaGirl EmptyTeis Märts 26, 2013 10:30 pm

Tommyboy kirjutas:
Aga neiukese kodune aadress on ju siin laiale seltskonnale tuttav. Minge külla!
Elaksin ma Tartus läheks kindlasti, samas miks ka mitte lubasin selle Meelika ka ülesse otsida, kosun veel ja kindlasti ma teen seda.
Tagasi üles Go down
KailiK

KailiK

Postituste arv : 20

LalalaGirl Empty
PostitaminePealkiri: Re: LalalaGirl   LalalaGirl EmptyKolm Märts 27, 2013 7:04 pm

Nonii, ka minule oli soovides telefoni soov, pakkus mulle. Postikulu küsis 2 eurot,mille kohe üle kandsin. Lubas nädala lõpuks postitada, aga ei midagi, ootasin järgmise nädala kolmapäevani, ei midagi, kirjutasin, ei vastatud. Reedel kirjutasin uue kirja ja panin ka siia foorumisse teema üles, mille peale siiski sain oma postikulu tagasi ja väideti,et sõbrannal oli telefoni varuosadeks vaja. Oleks võinud ju kohe kirjutada,et ei saa telefoni ja postikulu tagasi kanda, aga ikka pidin oma närve kulutama. Minu olukord lahenes küll, aga pettumus ja närvikulu suur. Loodan, et ka Teil olukord laheneb mõistlikult,kurb!
Tagasi üles Go down
http://www.spunk.ee/kasutaja.php?username=KailiK
sipelgaplixs
Spunkija
sipelgaplixs

LalalaGirl Empty
PostitaminePealkiri: Re: LalalaGirl   LalalaGirl EmptyKolm Märts 27, 2013 11:21 pm

KailiK kirjutas:
Nonii, ka minule oli soovides telefoni soov, pakkus mulle. Postikulu küsis 2 eurot,mille kohe üle kandsin. Lubas nädala lõpuks postitada, aga ei midagi, ootasin järgmise nädala kolmapäevani, ei midagi, kirjutasin, ei vastatud. Reedel kirjutasin uue kirja ja panin ka siia foorumisse teema üles, mille peale siiski sain oma postikulu tagasi ja väideti,et sõbrannal oli telefoni varuosadeks vaja. Oleks võinud ju kohe kirjutada,et ei saa telefoni ja postikulu tagasi kanda, aga ikka pidin oma närve kulutama. Minu olukord lahenes küll, aga pettumus ja närvikulu suur. Loodan, et ka Teil olukord laheneb mõistlikult,kurb!
Ma ei nutagi seda raha , pigem seda, et usaldus hakkab ära kaduma siin olevate inimeste suhtes ja sellest on tegelikult kahju , ennem andsid eseme , panid posti ja oli ok , nüüd muud polegi enam kui 1 pettus ajab 2taga:( koguaeg ole sellisel kahtleval seisukohal kas anda või mitte ja samas ma nii tahtsin seda soolalampi
Tagasi üles Go down
sixxx

Postituste arv : 85

LalalaGirl Empty
PostitaminePealkiri: Re: LalalaGirl   LalalaGirl EmptyNelj Märts 28, 2013 10:04 am

Väga imelik, et kas või ei kirjuta, et ikka ei saa, ega kanna ka raha tagasi, sellega lahendaks ju mingil määralgi probleemi ära. Antud kasutaja on ju väga palju asju ära andnud, imelik, et nüüd paari asjaga sellised probleemid tekivad, et võtab postikulu lihtsalt endale ja asja ei kusagil ega pole ka postikulu tagastust. Ennast häirib just see osa, et postikulu raha jätab endale, see on küll minu jaoks võrdne varastamisega. Kui ei ole enam asja või mõtles ümber, et ikka ei taha ära anda vms, siis seda saab ju öelda ja pole nii hullu, aga raha on raha ja selle alusetult endale võtmine on ikka vargus. Ehk kirjutad talle veelkord ja ütledki, et elad üle, kui seda lampi ikkagi ei saa, et ta lihtsalt võikski kirjutada, kui mingitel põhjustel lampi siiski ei saa, ja kanda postikulu tagasi. Ehk õpib siiski vigadest, kui nn rahulikult selgitades kirjutada. Sest keegi ei taha ju üleliigseid probleeme ja tülisid ja endale halba mainet, kui on siiski võimalus asi lahendada.
Tagasi üles Go down
http://www.spunk.ee/kasutaja.php?username=sixu
KailiK

KailiK

Postituste arv : 20

LalalaGirl Empty
PostitaminePealkiri: Re: LalalaGirl   LalalaGirl EmptyNelj Märts 28, 2013 10:10 am

sixxx kirjutas:
Väga imelik, et kas või ei kirjuta, et ikka ei saa, ega kanna ka raha tagasi, sellega lahendaks ju mingil määralgi probleemi ära. Antud kasutaja on ju väga palju asju ära andnud, imelik, et nüüd paari asjaga sellised probleemid tekivad, et võtab postikulu lihtsalt endale ja asja ei kusagil ega pole ka postikulu tagastust. Ennast häirib just see osa, et postikulu raha jätab endale, see on küll minu jaoks võrdne varastamisega. Kui ei ole enam asja või mõtles ümber, et ikka ei taha ära anda vms, siis seda saab ju öelda ja pole nii hullu, aga raha on raha ja selle alusetult endale võtmine on ikka vargus. Ehk kirjutad talle veelkord ja ütledki, et elad üle, kui seda lampi ikkagi ei saa, et ta lihtsalt võikski kirjutada, kui mingitel põhjustel lampi siiski ei saa, ja kanda postikulu tagasi. Ehk õpib siiski vigadest, kui nn rahulikult selgitades kirjutada. Sest keegi ei taha ju üleliigseid probleeme ja tülisid ja endale halba mainet, kui on siiski võimalus asi lahendada.

Olen nõus, ka mina kirjutasin rahulikult ja mõistlikult mitu korda, ega ei olnudki nii võrd vihane, pigem pettunud, eks kõike võib juhtuda,aga kõike saab ka mõisltikult lahendada, kui vähemalt teine pool suhtleks.
Tagasi üles Go down
http://www.spunk.ee/kasutaja.php?username=KailiK
sipelgaplixs
Spunkija
sipelgaplixs

LalalaGirl Empty
PostitaminePealkiri: Re: LalalaGirl   LalalaGirl EmptyNelj Märts 28, 2013 10:12 am

KailiK kirjutas:
sixxx kirjutas:

Olen nõus, ka mina kirjutasin rahulikult ja mõistlikult mitu korda, ega ei olnudki nii võrd vihane, pigem pettunud, eks kõike võib juhtuda,aga kõike saab ka mõisltikult lahendada, kui vähemalt teine pool suhtleks.
ma pole ka vihane , sest ehk tõesti võis ju juhtuda ka et tal mingi probleem et ei saa olla arvutis jne ... aga 2 kuud pea möödas siis leiaks ikka mingi momendi kuskilt vähemalt kirjadele vastata , samas ta ju oli peale seda spungi lehel
Tagasi üles Go down
Piziassu

Piziassu

Postituste arv : 165

LalalaGirl Empty
PostitaminePealkiri: Re: LalalaGirl   LalalaGirl EmptyPüh Apr 07, 2013 2:57 pm

sipelgaplixs kirjutas:
Minul juhtus selle neiukesega selline teema
Panin kuulutuse, et vajan soolalampi ta vastas, et olemas ja saadab mulle. Soovis 3,50 kannet, aga kuna mulle tundus asi liiga odav mõtlesin , et kanna 4,50. Nüüdseks on vaikus, pole gerli rebast , pole lampi, pole raha. Õnneks raha saab uue , lambi saan ehk ka, aga teate kui halb tunne on??? Inimene lõikab kasu pakkudes teisele abi???

Ohjah. Ära imesta kui ta varsti siia su kohta mingit soppa loopima tuleb. Ma tegin ka mingiaeg tema kohta siia teema, siis hiljem oli platsis igasugu eri väljamõeldud süüdistustega minu pihta.
Tagasi üles Go down
http://www.spunk.ee/kasutaja.php?username=Piziassu
sipelgaplixs
Spunkija
sipelgaplixs

LalalaGirl Empty
PostitaminePealkiri: Re: LalalaGirl   LalalaGirl EmptyPüh Apr 07, 2013 4:08 pm

Arvan, et ta ei saaks seda teha , minul on tõestused olemas, et olen talle maksnud , tema peaks siis tõestam,a et saatis mulle, aga shoppa miks peaks ta mulle kallama???? , mina pole kedagi petnud , õnneks või kahjuks hakkan ma ikka enam ja enam arvama , et ma ei taha enam oma asju siin portaalis jagada, otsin ilmselt varsti muu viisis kuidas neist vabaneda:)
Tagasi üles Go down
Sponsored content

LalalaGirl Empty
PostitaminePealkiri: Re: LalalaGirl   LalalaGirl Empty

Tagasi üles Go down

LalalaGirl
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1