Spunkijad
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtPealeht  Latest imagesLatest images  RegistreeriRegistreeri  Logi sisseLogi sisse  

Kasutaja Karra77

Go down 
2 posters
AutorTeade
kalleb

kalleb

Postituste arv : 64

Kasutaja Karra77 Empty
PostitaminePealkiri: Kasutaja Karra77   Kasutaja Karra77 EmptyLaup Veeb 02, 2013 10:44 am

Andis mulle mõned esemed , suhtlemisega olid suured probleemid, emailidele vastas 2-3 päevase vahega (tegemist on noore inimesega kes kindlasti käib internetis tihedalt)

Uurisin kättesaamisvõimalusi , ta pakkus välja posti teel , saatku ma raha postikulu eest no ok

Pakkusin välja et mul abikaasa tuleb laupäeval Tallinna ja et sõidab sinna kuhu vaja ja ta annab tema kätte.

Imelik oli see et inimene varjab hirmsasti oma telefoni numbrit , ei anna aadressi kuhu tulla , otsisin internetist ta numbri välja , küsisin kas sellele võib laupäeval helistada , selle peale ütles et ei asjad on mõeldud postiga saatmiseks ja saatku ma raha muidu asju ei saa

No ei oskagi midagi asjast arvata , juhtum on kummaline
Tagasi üles Go down
http://www.spunk.ee/kasutaja.php?username=kalleb
eestiturist

eestiturist

Postituste arv : 140

Kasutaja Karra77 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kasutaja Karra77   Kasutaja Karra77 EmptyTeis Veeb 12, 2013 3:57 pm

Mul sujus kenasti selle kasutajaga. Ajasime asja posti teel.
On teisigi kasutajaid siin muidu, kes saadavad ainult postiga ja ei taha kokkusaamisest midagi kuulda. Eks neil ole omad põhjused.
Tagasi üles Go down
http://www.spunk.ee/kasutaja.php?username=eestiturist

Kasutaja Karra77
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» kasutaja alexandrafendoza
» Kasutaja Ragne
» Kasutaja "ketsuppi"
» Kasutaja Meky
» kasutaja annan2ra