Ma polegi ise päris selliseid kuulutusi näinudki, kus niisama maha võetakse ja uuesti lisatakse.
Eks ma siis ise olengi vist üks neist korduvkuulutajatest. Enda kaitseks ütlen, et ei võta kuulutust niisama maha, vaid ikka siis kui kõigile soovijatele on pakutud ja keegi lõpuks tahtnud pole. Siis ma kas lisan kuulutuse uuesti või enam üldse ei pane. Ega neid soovijaid nüüd hordide kaupa ka pole, aga mind ikkagi häirib, kui vaatan oma kuulutust ja seal on 5-6 soovijat olemas, aga ma ei saa asja ära antud, sest kas ei tulda järgi, ei vastata, lihtsalt ei soovita enam ja muud põhjused.
MeryBlondiin vähemalt ei venita meelega asja andmisega, kui on tähtaja lisanud (arvan vähemalt, ega ma ei tea, kas ta annab õigel päeval asja ära). Aga mõned muud kuulutused ripuvad küll juba vanast ajast siin. Endal mul pole küll kannatust seista nii kaua soovijate reas, siis ma loobun pigem. Pealegi, kui tegu veel asjaga, mis tuleb posti teel saata, siis seda enam ootan ma ainult niikaua järjekorras, kuni mul ma tean, et saan ka tasuda postikulu.
Tegelt ma saan hästi aru, kuidas üks kuulutus võib kaua uut omanikku oodata - enne ei kinnita, kui tuleb soovijalt positiivne vastus, kui vastust ei tule, kirjutad järgmisele, jälle ootad jne.
Mis minu jaoks on imelik ja viimasel ajal märkan on see, et väga tihti kui andja soovib seletust soovijalt, siis lõpuks annab ta ikka ära kellelegi, kes pole ridagi kirjutanud. Mul siin paar päeva nii palju vaba aega olnud (ei ole jõulusaginat meil sel aastal, ahju-pliidivabad jõulud on hoopis) ja olen sirvinud ära antud asju ja ka teisi kategooriaid. Lihtsalt ongi nii. Vaatan ka seda, et olen mitmeid kasutajaid märganud, kel mitu kontot (selle märkamiseks omad meetodid) ja siis mõne asja all on nad kohe kõigi oma kasutajatega. Muidugi olen ma kade, mul on ainult üks konto :P