Spunkijad
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtPealeht  Latest imagesLatest images  RegistreeriRegistreeri  Logi sisseLogi sisse  

Vanad ja väga vanad kuulutused

Go down 
AutorTeade
Pallike

Postituste arv : 47

Vanad ja väga vanad kuulutused Empty
PostitaminePealkiri: Vanad ja väga vanad kuulutused   Vanad ja väga vanad kuulutused EmptyReede Sept 28, 2012 11:52 am

Mind lihtsalt huvitab- miks on Spunk.ee-s üleval palju vanu kuulutusi, millel on küll soovijaid, kuid uut omanikku pole kinnitatud. Ma saan aru, et vahel pannakse kuulutus üles, kuid siis ei ole võimalik millegi pärast pikka aega kuulutust jälgida-asja ära anda või lihtsalt ei ole soovijate seas seda inimest, kellele andja asja tahaks anda. Või inimesed lihtsalt on loobunud spunkimast, unustanud kuulutused Spunki ripakile? Mis saab sellistest ja ka lihtsalt vanadest, sooviavaldusteta kuulutustest? Minu arvates võiks olla Spunkis kuulutustele mingi kindel ülevaloleku aeg ja/või mingi meeldetuletuse süsteem, kui kuulutusega pole teatud aja jooksul midagi tehtud (uut omanikku kinnitatud, kuulutust uuendatud-muudetud vms). Et vältida kasvõi selliseid seikasid, kus esitad andjale küsimuse, kuid loobud lõpuks vastuse ootamisest peale kahte kuud -ma oleksin hea meelega ühele koerale uue kodu leidnud, kuid ei saanudki andjaga kontakti :(
Tagasi üles Go down
http://www.spunk.ee/kasutaja.php?username=Pallike

Vanad ja väga vanad kuulutused
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» väga imelik
» angelrebelde, väga tore saaja!